VARMMAT I FEBRUAR

Vi startar første veka i februar med to rettar som ikkje har vore laga så alt for mange gongar i barnehagen. På tysdag 4. februar er det potet og purresuppe med sprøsteikt chorizopølse og litt purreolje. Torsdag 6. februar er det samefolkets dag. Vi serverer då bidos med gahkko.

I veke 7 er menyen slik: Tysdag 11. februar: Fiskegrateng med potet og grønsaker

                                      Torsdag 13. februar: Blomkål og brokkolisuppe med sprøsteikt bacon

 

Veke 8:  Tysdag 18. februar: Fisketaco

             Torsdag 20. februar: Tomatsuppe med fullkornspasta og egg

 

Veke 9: Tysdag 25. februar: Seibiff med potet og raspa gulrot

            Torsdag 27. februar: Potet og purresuppe med sprøstekt chorizopølse

 

Alle rettar vert også laga fri for allergener som melk, egg og gluten og maten er laga frå grunnen med gode råvarer.

God apetitt!